Magyar English

 

logo

  any_world
  Mesa Labs   Raven  BAXX

Székhely: 1089 Budapest, Elnök utca 24.
Phone: +36 1 4220830, E-mail: info@pharmateka.eu                                                       

Székhely: 1061 Budapest, Alsómalom utca 41.
Telefon +36 1 4220830,                                                                 

PHARMATÉKA PREVENTIVE KFT. 1995-ben jött létre. Fő tevékenységünk speciális takarmány adalékanyagok gyártása. Fejlesztési és termelői tevékenységünket az EU csatlakozást követően fokozatosan növeljük. A cég meghatározó szerepet tölt be a gyógyszermentes preventív anyagok fejlesztésében és kereskedelmében.
A takarmány üzemünkben speciális takarmány adalékokat, természetes immunstimulánsokat, kelatizált mikroelemeket, bélflóra stabilizálókat, májvédő szereket, retardizált készítményeket, by pass termékeket gyártunk hazai és európai piaci partnereink számára.
Célunk új, hatékony, szelektív, speciális adalékanyagok kifejlesztése, mely szükségtelenné teszi a gyógyszerek használatát az állattartásban. Ilyen adalékanyag például a DSP takarmányadalék, melynek használata megoldást jelent a sertésdizentéria megelőzésében. A cég tevékenységét magas szintű szakértelemmel rendelkező személyek (gyógyszerészek, vegyészek, állatorvosok, közgazdászok) végzik és irányítják.

A PHARMATÉKA PREVENTIVE KFT. célja, hogy kielégítse a mindenkori vevői igényeket. Termékeibe beépíti a minőséget a vevői megelégedettség elérése és folyamatos biztosítása érdekében. A hatósági előírásoknak megfelelő minőségbiztosítási rendszert működtet.

PHARMATÉKA PREVENTIVE KFT. vezetősége elkötelezi magát a minőségpolitikában megfogalmazott elvek érvényesítése mellett.

Dr. Hutás István
cégvezető

 

pályázati infoblokk